Ξενοδοχεία

VISTA AZUL, MYΚΟΝΟΣ

Το κτίριο ακολουθεί τη μορφολογική και αισθητική της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Μυκόνου. Στόχος είναι η απόλυτη ένταξη του στο χώρο, την κλίμακα και την αισθητική της Μυκόνου. Για τον λόγο αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά φιλικά ως προς το περιβάλλον. Τα δάπεδα της πρόσβασης στις κατοικίες καθώς και ο περιβάλλοντας χώρος της πισίνας επενδύονται με πατητή τσιμεντοκονία σε γήινους χρωματισμούς ή με πλακάκια τύπου τσιμεντοκονίας.

Η δε πορεία των αυτοκινήτων στον χώρο στάθμευσης, καθώς και οι χώροι στάθμευσης κατασκευάζονται από σταθεροποιημένο χωμάτινο δάπεδο και  στο όριο γειτνίασης και στην περίφραξη  διαμορφώνονται παρτέρια (κλιμακωτά όπου απαιτείται) με φύτευση. Τα ίδια υλικά επένδυσης δαπέδων χρησιμοποιούνται και στις αυλές και στις βεράντες των κατοικιών. Οι πέργκολες είναι ξύλινες με διαδοκίδωση και τμήματα αυτών έχουν επικάλυψη καλαμωτής.

Τα δωμάτια και οι όγκοι του κτίσματος διαμορφώνονται με τρόπο ελεύθερο κατά τα πρότυπα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού ώστε να αποδοθεί πλαστικότητα στον συνολικό όγκο. Έτσι έχουμε μετάθεση των όγκων σε κάτοψη και αντίστοιχη διαφοροποίηση στο τελικό ύψος.

Οι εξωτερικοί τοίχοι έχουν μορφωμένη πολύ ελαφρά «μειωμένη» και τελείωμα λευκό πατητό επίχρισμα. Τα κουφώματα θα είναι ξύλινα , βαμμένα σε απόχρωση του γαλάζιου.

 

Facts & Figures

Περιγραφή
Ενοικιαζόμενα δωμάτια
Τοποθεσία
Άγιος Σώστης, Μύκονος
Έτος
2019 ως σήμερα
Συνολική επιφάνεια
4.500,00 τ.μ.
Κύριοι χώροι φιλοξενίας
460,00 τ.μ.
Υποστηρικτικοί χώροι
54,50 τ.μ.
Πισίνα
90,00 τ.μ.

Περισσότερα Projects

Ξενοδοχεία

NLH MONAΣΤΗΡΑΚΙ

Ξενοδοχεία

ΚΕΑ BLISS Luxury Suites

Ξενοδοχεία

VISTA AZUL, MYΚΟΝΟΣ

Stay in touch

Close [ivory-search id="302" title="Default Search Form"]