Υπηρεσίες

Το studio Rkeytect αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ανακαινίσεις κτηρίων, αποκατάσταση διατηρητέων κτηρίων, διακόσμηση και μελέτες βιοκλιματικού σχεδιασμού. Εκπονούνται μελέτες όπως ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών, καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία, βιομηχανικά κτήρια, ανάπλαση εξωτερικών χώρων και άλλα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η ομάδα μας  με την μακροχρόνια εμπειρία της αναλαμβάνει και τη γενική διαχείριση έργων (Project Management) καθώς επίσης παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες( Project Consulting).


Project Management

Με πολυετή εμπειρία στην επίβλεψη και παρακολούθηση του έργου, το γραφείο μας διεκπεραιώνει τις μελέτες εφαρμογής, που είναι απαραίτητες για την άρτια κατασκευή, σε συνεργασία με αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου και τοπίου, μηχανολόγους και πολιτικούς μηχανικούς.

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός

Στην μελέτη του κτιρίου, βασικοί παράμετροι είναι η μορφολογία του εδάφους, ο προσανατολισμός, ο βιοκλιματικός σχεδιασμός, η εκμετάλλευση των χώρων, καθώς και οι λειτουργικές απαιτήσεις και το όραμα του ιδιοκτήτη.

Διακόσμηση και Κατασκευή

Προχωράμε στον σχεδιασμό και την διακόσμηση με την ολιστική αντιμετώπιση του χώρου ως προς το Design Concept, την λειτουργικότητα, την διαχείριση και τις εικόνες, τις αντιλήψεις και τα συναισθήματα που δημιουργούνται στον χρήστη από την διαμονή του σε αυτόν.

Εκθεσιακοί Χώροι

Στόχος η κεντρική ιδέα σχεδιασμού του χώρου, άρρηκτα συνδεδεμένη με την εταιρική ταυτότητα. Με τα μέσα τεχνολογίας, τον εξειδικευμένο φωτισμό και τον αφαιρετικό σχεδιασμό του χώρου, επιτυγχάνεται η προώθηση και προβολή των προϊόντων.

Σχεδιασμός Επίπλου

Σχεδιάζουμε τα έπιπλα ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου με την χρήση των υλικών, προσδίδοντας ταυτότητα και αρμονία με αισθητικό αποτέλεσμα.